Akciós logó készítés 39.900 Ft-ért 40% kedvezménnyel dec. 31-ig!

Akciós logó készítés dec. 31-ig 69.900 helyett 39.900 Ft-ért.

Válaszd ki a kedvenc logódat 6 egyedi változat közül, majd tökéletesítsd 2 módosítási körön át, most 40% kedvezménnyel, 39.900 Ft-ért. Küldd el nekünk meglévő logódat, amit most ingyenesen bevizsgálunk.

Cégeknél az első benyomás legalább olyan fontos, mint személyek esetén. Egy jó arculatnak és logónak tükröznie kell a cég értékrendjét, pozícionálását a piacon, meg kell szólítania a célközönségét, ki kell tűnnie a konkurencia közül és nem utolsó sorban korszerűnek és egyedinek kell lennie. Új vállalkozás alapításánál az első és egyik legfontosabb feladat egy színvonalas és testhezálló logó megtervezése, mely könnyen megjegyezhető, letisztult mégis egyedi kialakítású.

A logó egy olyan arculati elem, amire asszociálnak az emberek a márkád kapcsán, mely elősegíti egy cég, termék vagy szolgáltatás beazonosítását, megkülönbözteti azt a konkurenciától és tökéletesen illeszkedik a céged arculathoz. Egy olyan jelkép, melynek fontos üzenete van ügyfeleid számára. Nem csak vizuálisan fejti ki hatását, támogatnia kell üzleti céljaid megvalósítását is.

Minden arculati tervezésnek a logó a központi eleme és minden további arculati elemnek (névjegykártya, szórólap, webdesign stb.) a logód stílusához kell igazodnia. A megfelelő logó elengedhetetlen, hiszen számos helyen bukkan fel a cég életében nap mint nap. A céged bejáratnál, a weboldalon, a közösségi médiában, a névjegykártyádon, a termékeiden a boltok polcain. A logó az első információ a cégedről, amivel a leendő ügyfeleid találkoznak, mielőtt megismermernének, ezért nélkülözhetetlen, hogy egyből megragadd vele a figyelmüket.

A te cégedre is könnyebb lesz visszaemlékezni egy jellegzetes, figyelemfelkeltő logóval. Nem is gondolnád, hogy ilyen kis dolgokon is múlhat egy vállalkozás sikeressége. A nem megfelelő logó nem csak kevésbé eredményes, hanem a későbbiekben nehezen lehet megszabadulni tőle. Egy berögzült logót nem célszerű teljesen átalakítani, idővel ajánlott mindig frissíteni, hogy megfeleljen a kor követelményeinek, de alapjaiban megváltoztatni nem érdemes.

Több mint 8 éves tapasztalatunkat felhasználva, céged és célközönséged részletes megismerése alapján készítjük el új logódat, 6 egyedi változatban, most 40% kedvezménnyel, 39.900 forintos áron.

Nem vagy biztos benne, hogy megfelelő a logód? Esetleg úgy érzed, hogy megérett egy ráncfelvarrásra? Küldd el nekünk az alábbi e-mail címünkre és mi ingyenesen elmondjuk róla a véleményünket.

info@sveccdesign.hu

Tekintsd meg logó referenciáinkat!

Ajánlat megnevezése

Akciós logó készítés 40% kedvezménnyel, 6
egyedi változattal, 2 módosítási körrelAjánlat ára

39.900 forint (69.900 helyett)Ajánlat időtartama

2017. November 15. – December 31.Jelentkezés az ajánlatra

A kapcsolati űrlapunk segítségével
és az alábbi elérhetőségeinken.Szeretnéd, hogy kivételes logód legyen?

Csináltasd meg most 40% kedvezménnyel 39.900 Ft-ért.

info@sveccdesign.hu
Levelezési cím

  • Debrecen, Széchenyi u. 71/B


Ügyfélszolgálat

Hétfő – Péntek: 10:00 – 18:00
Szombat: 10:00 – 14:00
Vasárnap: ZárvaKözösségi Média

Kövess minket a legfrissebb
hírekért és újdonságokért!